Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

ZorgVisie beweegt

www.zorgvisie.nl is geheel vernieuwd. Niet alleen qua look and feel zoals dat in internetbrabbel heet. Ook qua inhoud blijft ZorgVisie digitaal in beweging.

Nieuw zijn de fotogalerij, de poll, het weblog en de optie om online in debat te treden. Heel trots zijn we op de toevoeging van videobeelden. Kijk en luister naar de fragmenten van het congres voor leden van raden van toezicht op 22 mei, een co-productie met VWS. En laat ons vooral weten wat u goed, slecht of voor verbetering vatbaar vindt.

Met grote regelmaat verschijnen in mijn weblog stukjes over officieel beleid en management van de gezondheidszorg. Randverschijnselen en persoonlijke indrukken en meningen zal ik u niet onthouden.

Door: Ruud Koolen

Ruud, je site ziet er mooi uit. ZorgVisie zet weer een stap vooruit als belangrijke nieuws- en informatiebron voor de zorgsector. Zodat VWS en alle andere partijen nog kritischer gevolgd kunnen worden. Een goede zaak. groet Pieter Idenburg, plv dir voorlichting VWS

Pieter Idenburg dinsdag 06 juni 2006

Geachte heer Koolen, Om te beginnen wil ik u feliciteren met de vernieuwde digitale ZorgVisie. Punt van aandacht is de toename van bewegende vlakken (links, rechts en boven) in de website, waardoor het lezen van artikelen bemoeilijkt en minder aangenaam wordt. Misschien is hier iets aan te doen, met behoud van reclameinkomsten. Met vriendelijke groeten, Liesbeth Kuyvenhoven Beleidsadviseur Zuwe Zorg

Liesbeth Kuyvenhoven dinsdag 06 juni 2006

Heel modern, zo’n weblog. Je moet er wel tijd voor hebben om te reageren. Je website ziet er inderdaad beter uit. Groet, Dick Kaasjager.

Dick Kaasjager vrijdag 02 juni 2006

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.