Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Bruinstroop en Hoppenbrouwers in toezicht Vilans

Mark van Dorresteijn
Kees Bruinstroop en Theo Hoppenbrouwers starten per 1 september als nieuwe leden van de raad van toezicht van Vilans. Bruinstroop richt zich op het aandachtsgebied ‘bedrijfsvoering in publiek/private context’ en Hoppenbrouwers op het aandachtsgebied ‘(beleids)ontwikkelingen zorg’.
Bruinstroop en Hoppenbrouwers in toezicht Vilans
Foto: Vilans

Bruinstroop heeft diverse eindverantwoordelijke functies vervuld bij (middel)grote ondernemingen in het publieke en private speelveld. Momenteel vervult hij meerdere toezichthoudende rollen. Bruinstroop: ‘Mijn eerder opgedane ervaringen komen goed van pas in een sector waar naast passie, ook  een toenemende behoefte bestaat aan een bedrijfsmatige benadering. Graag zet ik mij in om op dit gebied bij Vilans mijn steentje bij te dragen.’

Hoppenbrouwers

Hoppenbrouwers is van mening dat de Nederlandse samenleving aan zichzelf verplicht is goede en adequate langdurende zorg te organiseren voor de omvangrijke groep mensen die daarop is aangewezen. Hij zegt hierover: ‘Ik vind het van het allergrootste belang dat organisaties zoals Vilans aan de weg timmeren en zich inzetten voor de bevordering van de kwaliteit, de doeltreffendheid en de betaalbaarheid van de langdurende zorg’. Hoppenbrouwers werkte als directeur bij de brancheorganisatie van de zorgverzekeraars en was vanuit dat perspectief betrokken bij de vraagstukken voor  de langdurende zorg.

Vilans

Vilans is specialist in het ontwikkelen en helpen toepassen van kennis die de langdurende zorg blijvend verbetert. Steeds meer mensen doen een beroep op de zorg. Vilans helpt (zorg)organisaties en professionals om de zorg te vernieuwen en verbeteren. Vilans is er voor iedereen die werkt in of voor de langdurende zorg.

 

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.