Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Cecile Stallenberg in bestuur Dichterbij

Mark van Dorresteijn
Cecile Stallenberg begint op 1 april 2016 als lid van de raad van bestuur van Dichterbij, een organisatie die mensen met een verstandelijke beperking ondersteunt. Stallenberg is op dit moment directeur personele en financiële zaken van Gilde Opleidingen in Noord- en Midden-Limburg.
Cecile Stallenberg in bestuur Dichterbij

De benoeming van Stallenberg volgt op het besluit van de raad van toezicht om de tweehoofdige raad van bestuur tijdelijk uit te breiden met een derde lid. Enerzijds om op bestuurlijk niveau specialistische kennis te hebben op het gebied van financiën. Anderzijds, omdat Geert Tullemans, lid van de raad van bestuur, al enige tijd ziek is, hetgeen de druk op de raad van bestuur verhoogt.

‘Dichterbij is een mooie organisatie die streeft naar de beste kwaliteit van dienstverlening’, zegt Stallenberg over haar benoeming. ‘Ik heb een warme belangstelling voor het werk in de zorg en koester veel respect voor mensen die zich dagelijks met hart en ziel inzetten voor het welzijn van anderen. Ik verheug me erop om samen aan de ontwikkeling van Dichterbij te werken.’

Toezicht en voorzitter bestuur

Léon Frissen, voorzitter van de raad van toezicht, is verheugd met de komst van het nieuwe bestuurslid. ‘Ze heeft veel ervaring op het gebied van financiën, governance, organisatie en personeel opgedaan bij diverse grote onderwijsinstellingen in Limburg. Bovendien kent ze ons werkveld goed: Cecile is lid van de raad van toezicht van Stichting Gehandicaptenzorg Limburg en van Rubicon Jeugdzorg.’ Ook Frank Holtman, voorzitter raad van bestuur, kijkt uit naar de samenwerking met zijn nieuwe collega. ‘Ik heb er veel vertrouwen in dat Cecile door haar inhoudelijke expertise én bestuurlijke ervaring van grote toegevoegde waarde zal zijn voor Dichterbij.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.