Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Chrik Diemel verlaat Koraal Groep

Mark van Dorresteijn
Chrik Diemel stopt per 1 november 2009 als voorzitter van de Raad van Bestuur van Koraal Groep. Willem den Hartog volgt hem op als voorzitter. Den Hartog werkte tot dan toe bij Rijnland Zorggroep waar hij vanaf 2004 lid van de Raad van Bestuur is geweest.
Chrik Diemel verlaat Koraal Groep

In 2000 werd Diemel Algemeen Directeur van de Stichting St. Anna die op 1 juli 2006 fuseerde met de stichting Saltho tot de Koraal Groep. Na de fusie werd hij benoemd tot voorzitter van de Raad van Bestuur.

Afscheid

Ter gelegenheid van het afscheid van Chrik Diemel organiseert Koraal Groep op 28 oktober een afscheidssymposium in High Tech Campus Eindhoven. Thema van dit symposium is ‘Leiderschap van én voor mensen in de zorg’.

Koraal Groep

Koraal Groep is een stichting die werkt voor mensen met een verstandelijke en/of psychosociale beperking of belemmering in Limburg en Noord-Brabant en bestaat momenteel uit tien werkstichtingen. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.