Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties5

CIZ gaat fors inkrimpen

Mark van Dorresteijn
Het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) gaat fors inkrimpen. Tien regionale vestigingen en 300 full-time banen zullen in de loop van 2015 verdwijnen. Het gaat vooral om management- en administratieve functies. Ondanks een mobiliteitstraject worden gedwongen ontslagen niet uitgesloten.
CIZ gaat fors inkrimpen
Premium

Tijdens de afslanking vernieuwt het

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  5 REACTIES

  1. Mijn vader, die in de crisistijd van de jaren dertig, per ongeluk slager was geworden, vertelde mij een s het volgende. Hij kwam veel in de Joodse slagersbuurt en voor het geval die Joodse slagers onderling ruzie kregen riepen ze tegen elkaar ik wens u veel personeel. Tegenwoordig roep ik : ik wens u veel indicatie-commissies.

  2. Lees alle reacties
  3. Uit ‘Nieuwsbrief Zorg en Welzijn’ van vandaag, 14-08-2014:
   ‘Veel gemeenten spelen AWBZ’tje met wijkteam’
   Een verrassend groot aantal gemeenten gaat in 2015 op nagenoeg dezelfde manier door in plaats van echt te veranderen. Dat zegt hoogleraar Jan Telgen. Die gaan dan een soort AWBZ’tje spelen, maar dan met een wijkteam in plaats van het CIZ, zo omschrijft Telgen de transitie.
   Zal maar niet verder discussiëren op dit platform……
   Als ouder van een VG cliënt én vrijwilliger op bestuurlijke zaken in de samenleving, bv. ad #2 ’the professional in the lead’: leer eerst eens de taal van de zorgvrager, Middel(matig…) Management prietpraat kunnen we ook missen!

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.