Column Jacqueline Joppe: Werkkennis in het bestuur

Sinds 1 januari 2009 zijn verpleegkundigen verplicht elke vijf jaar te herregistreren in het BIG-register om de kwaliteit van zorg te waarborgen. Voor mij als verpleegkundige is dat niet anders, ik heb mijn herregistratie behaald. Daarbij vielen mij veel dingen op.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Jacqueline Joppe, bestuurder Zorggroep Elde. Foto: Stijn Rademaker

Bij Zorggroep Elde richten wij ons erop het leven van de bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Verpleegkundigen in het ziekenhuis werken met het doel dat de patiënt zo snel mogelijk weer naar huis kan. Het werk van een wijkverpleegkundige is weer een andere tak van sport. Topsport, welgezegd. Van adres naar adres, anticiperend op telkens een andere kwetsbare situatie. Het is dan ook bij uitstek van belang dat er middelen beschikbaar komen om wijkverpleegkundigen te ondersteunen. Het gaat daarbij niet alleen om technologische innovaties. We moeten wijkverpleegkundigen ook de ruimte geven om intercollegiaal te toetsen. Zodat zij dit niet

0
569

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.