Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CSC neemt iSoft over

Annelies Vermeulen
CSC neemt alle aandelen van iSoft over. Vorige week legde iSoft de aandelenhandel al stil na het gerucht dat CSC het bedrijf wilde kopen. Toen werd gezegd dat CSC iSoft zou kopen voor 300 miljoen dollar. CSC en iSoft werken al jarenlang nauw samen.
CSC neemt iSoft over

Voor CSC betekent de overname dat haar portfolio aan software producten en aanverwante diensten sterk uitgebreid zal worden. Daarnaast zal de overname bijdragen aan de strategische groeiplannen in de Life Sciences markt en de positie van CSC in de zorgICT markt versterken. Alle 3300 werknemers van iSoft, die werken in Europa, India, Australië en Nieuw Zeeland, gaan mee naar CSC.

“Het patiëntendossier van iSoft in combinatie met de expertise op het gebied van gezondheidszorg van CSC wordt een krachtige spil in de levering van geïntegreerde zorg”, zegt Andrea Fiumicelli, CEO van iSoft. “Dit is een geweldige ontwikkeling voor de medewerkers van iSoft, omdat zij nu hun belangrijke werk in de zorgICT voort kunnen zetten en hun loopbaan kunnen ontwikkelen binnen de wereldwijde activiteiten van CSC.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

iSoft legt aandelenhandel stil na gerucht overname

Directeur iSoft: ‘We hadden eerder moeten ingrijpen’

Directeur iSoft stapt op

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.