Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

CvZ kiest Ordina als voorkeursleverancier

Zorgvisie ict
Het College voor Zorgverzekeringen (CVZ) heeft Ordina geselecteerd als een van de drie voorkeursleveranciers voor ontwikkeling en beheer van maatwerkapplicaties en ict-advies.
CvZ kiest Ordina als voorkeursleverancier
Foto: ANP

Reden voor de keuze is volgens Ordina dat het CVZ snel en flexibel wil kunnen inspelen op nieuwe technologieën tegen lagere kosten. Daarnaast kan CVZ samen met haar ict-partners de huidige ict-diensten aanpassen aan de veranderende wensen en eisen van zowel de overheid als de burger.

Veranderingen

‘Het College voor Zorgverzekeringen heeft te maken met veranderingen in de wet- en regelgeving, bezuinigingen bij de overheid en steeds hogere eisen van de burger’, zegt Barend de Zoete, directeur Professional Services & Projects van Ordina. ‘Dit vereist veel van de gebruikte ict-infrastructuur. Want niet alleen burgers en overheid, ook andere verzekeringsmaatschappijen en zorgverleners hebben regelmatig contact met het CVZ. En ook zij verwachten dat declaraties snel behandeld worden en alle processen voldoen aan de nieuwste regels.’Technologie in de zorg

Edith Schippers, Philip Idenburg en Jaap Maljers leggen tijdens het congres Diagnose Technologie op 20 september 2013 uit wat de ontwikkelingen zijn bij de inzet van technologie in de zorg. Innovatie staat bij veel zorginstellingen te laag op de strategische beleidsagenda. Op het congres maakt u kennis met baanbrekende trends.  Meer informatie en aanmelden >>

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.