Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

CZ grote winnaar overstapseizoen: 420.000 klanten erbij

CZ is de grote winnaar van het overstapseizoen. Deze zorgverzekeraar kreeg er maar liefst 420.000 klanten bij. Dat ging ten koste van de drie andere grote concurrenten. Zilveren Kruis, Menzis en VGZ verloren samen 490.000 verzekerden.
Zorgverzekeraars
Premium

De belangrijkste reden van de

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. In de praktijk merk ik dit ook. Vorig jaar een overschrijding van mijn budget bij ZK gehad waardoor ik per 1-1-23 een patiënten stop voor ZK moest invoeren. Opvallend veel verzekerden van CZ gekregen, hetgeen gunstig voor me is omdat zij het best betalen. Nu oppassen dat mijn budgetplafond voor CZ niet overschreden wordt. Overigens zou ik wensen dat butgettering voor eenpitters wordt opgeheven. Het slaat helemaal nergens op.
   Zelfstandig gevestigd psychiater

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.