Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

De Grave wordt bestuursadviseur Twynstra Gudde

Mark van Dorresteijn
Frank de Grave heeft zich per november 2009 voor tweeënhalve dag per week verbonden aan de bestuursadviespraktijk van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. In zijn rol als bestuursadviseur zal De Grave betrokken zijn bij politiek-bestuurlijke opdrachten van het bureau en een bijdrage leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van het bureau.
De Grave wordt bestuursadviseur Twynstra Gudde

Het werkterrein van bestuursadviesgroep heeft een sterke focus op persoonlijke ambities en dilemma’s van de bestuurder. Hierbij valt te denken aan intern en extern toezicht, het adviseren over complexe bestuurlijke processen, advies over alliantievorming en de inrichting van bestuurlijk strategische agenda’s.

DSB Bank

In maart trad De Grave aan als bestuursvoorzitter van de DSB Bank. Daarmee volgde hij voormalig minister van Financiën Gerrit Zalm op. Al na twee maanden vertrok De Grave omdat er volgens het persbericht van DSB een onvoldoende match was in de persoonlijke verhoudingen tussen De Grave en het bestuur van DSB.

Ervaring De Grave

Verder heeft De Grave ervaring als wethouder van Financiën, waarnemend burgemeester van Amsterdam, staatsecretaris van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, minister van Defensie en voorzitter van de Raad van Bestuur van de Nederlandse Zorgautoriteit. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Lees ook

Frank de Grave nu al weg bij DSB Bank

Video: In de werkkamer van Frank de Grave

Frank de Grave verlaat de NZa

1 REACTIE

  1. Hierbij wens ik Frank de Grave heel veel succes toe met zijn nieuwe Job. Jammer dat je jaren geleden niet verder bent gegaan voor een Bestuursfunctie bij de VPRO, i.v.m. je benoeming bij het Ministerie van SoZa & Werkgelegenheid. Groet, Bill, VPRO-lid.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.