Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Dertien gemeenten tekenen contract met Axxicom

Axxicom Thuishulp doet goede zaken in de huishoudelijke hulp, begeleiding en ondersteuning. Dertien gemeenten en clusters hebben een contract Huishoudelijke Ondersteuning ondertekend.
Dertien gemeenten tekenen contract met Axxicom
Foto: Stock xchng

Achtkarspelen, Brabantse Wal, Haarlemmermeer, Heerenveen, Midden-Delfland, Noord-Veluwe, Renswoude, Tytsjerksteradiel, Veenendaal, Venlo en Westland hebben een contract Wmo Ondersteuning ondertekend met het bedrijf. Bij de gemeente Houten en het cluster Peel 6.1 gaat het puur om een contract voor Thuishulp.

Diensten

Hulpbehoevende inwoners van de genoemde gemeenten kunnen tot minimaal 31 december 2015 een beroep doen op de persoonlijke begeleiding, ondersteuning en/of huishoudelijke werkzaamheden door Axxicom. ‘De ondertekening van de contracten is bijzonder goed nieuws voor de hulpbehoevende inwoners van de verschillende gemeenten’, vertelt Simone Schraepler, algemeen directeur Axxicom Thuishulp. ‘Er zijn ook gemeenten waar “de stekker er volledig uit gaat”. Het is goed te zien dat deze gemeenten nieuwe overeenkomsten aangaan waardoor wij de hulpbehoevende inwoners blijvend kunnen ondersteunen’.

Eén jaar

De meeste gemeenten kiezen ervoor een contract aan te gaan voor de looptijd van één jaar. De uitzonderingen bevestigen hier de regel. Veenendaal en Renswoude sluiten namelijk een contract tot 31 december 2018. Verder kiezen de gemeentes uit de regio Noord Veluwe voor een contract tot 31 december 2016 en de gemeentes uit de regio Haarlemmermeer kiezen voor een contract tot 1 juli 2016.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.