Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Deventer Ziekenhuis neemt restaurants terug in beheer

Het Deventer Ziekenhuis gaat vanaf 1 september weer zelf het bezoekers- en personeelsrestaurant exploiteren. Het contract met de externe cateraar wordt niet verlengd.
Deventer Ziekenhuis neemt restaurants terug in beheer

Het ziekenhuis heeft het contract met de cateraar opgezegd om sterker in te kunnen zetten op gastvrijheid. Met een eigen assortiment en personeel in de twee restaurants, verwacht het ziekenhuis nog beter op de wensen van zijn klanten te kunnen inspelen.

Leestafel

Begin dit jaar voerde het ziekenhuis al concrete wijzigingen door voor het bezoekersrestaurant in de hal. Zo werd de inrichting ter hand genomen, het assortiment uitgebreid en wordt de koffie tegenwoordig in echte mokken geserveerd. Voor de nodige ontspanning kwamen er comfortabele zitjes en een leestafel.

Afruimen

Het ziekenhuis verwacht dat het assortiment van het bezoekersrestaurant straks verder kan worden verbreed. Ook denkt men erover de tafels van gasten af te ruimen. Dat kan in de huidige formule van zelfbediening nog niet. (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

‘Humanitas runt meer restaurants dan McDonalds’

Tip 10: Schiet niet door in gastvrijheid

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.