Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Diana Monissen: ‘Macht was belangrijkste reden voor fusie Reinier Haga Groep’

Een dominante speler in de regio creëren met aanzienlijke marktmacht was de belangrijkste reden voor HagaZiekenhuis en Reinier de Graaf Gasthuis om in 2013 te fuseren. Dat zeggen oud-voorzitter Diana Monissen en oud-vice-voorzitter André Loogman van de raad van toezicht van de Reinier Haga Groep (RHG). Monissen: ‘Het was fuseren om het fuseren. Het ging te weinig om een inhoudelijke visie en om het belang van de patiënt.’
Premium

‘Voor het Reinier de Graaf

Premium

Wilt u dit artikel lezen?


  Al abonnee? Log dan in

  1 REACTIE

  1. Macht -Geld- stakeholders wantrouwen ego’s en eigenbelang Als dit niet het failliet van het Nederlandse zorgsysteem is ?? het woord ( en woorden doen er toe) patiënt kom ik in dit ontluisterende gekrakeel niet tegen.Zij zijn van de zorg in deze ziekenhuizen afhankelijk.
   Ik wil graag de volgende stelling aan een ieder voorleggen:” Kwetsbare patiënten zijn vooral kwetsbaar omdat ze de zorg die hen weerbaar zou moeten maken ontberen . Ik zou dus liever spreken van tot kwetsbaar gemaakte patiënten.Met vriendelijke groet Jan Sluimers En voorts blijf ik van mening dat het Bronovo als ziekenhuis behouden moet blijven.

  Geef uw reactie

  Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.