Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Diny de Bresser nieuwe bestuurder Pieter van Foreest

Mark van Dorresteijn
Diny de Bresser wordt per 1 juni 2015 de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van zorgorganisatie Pieter van Foreest in de regio Delft.
De Bresser nieuwe bestuurder Pieter van Foreest

De Bresser volgt Jos Bleijenberg op, die als tijdelijk bestuurder de afgelopen twee jaar Pieter van Foreest heeft gereorganiseerd en een nieuwe strategische koers heeft gegeven.

De Bresser

De nieuwe bestuurder zal verder leiding gaan geven aan de ingezette transitie van Pieter van Foreest. De Bresser is nu nog voorzitter raad van bestuur bij zorgorganisatie Topaz in de regio Leiden. Daarnaast is zij voorzitter bestuur van Stichting Topcare. Eerder werkte ze bij Amsterdam Thuiszorg en Stichting Vlietlanden. Bleijenberg blijft tot 1 juni 2015 voorzitter raad van bestuur bij Pieter van Foreest.

Pieter van Foreest

Pieter van Foreest richt zich hierbij op het leveren van excellente zorg, behandeling en ondersteuning voor kwetsbare ouderen in de regio. Of ze nu thuis wonen of in één van de huizen van Pieter van Foreest.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.