Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Directeur thuiszorginstelling opgepakt na cocaïnevondst

Mark van Dorresteijn
De politie heeft de 52-jarige directeur van thuiszorgorganisatie Alycha in Rotterdam opgepakt na de vondst van een kwart kilo cocaïne in het pand van een thuiszorgorganisatie. Naast de directeur is ook een 20-jarig familielid en een eveneens 52-jarige man aangehouden. Alle drie zijn overgebracht naar het politiebureau, meldt de politie in Rotterdam-Rijnmond.
Directeur thuiszorginstelling opgepakt na cocaïnevondst

Een arrestatieteam van de politie Rotterdam-Rijnmond deed dinsdag rond het middaguur een inval in het woonhuis van de directeur. Ooggetuigen verklaren tegenover RTV Rijnmond hoe de 52-jarige directeur en een 20-jarig familielid geblinddoekt worden meegenomen door de politie. Beide personen blijven in voorlopige hechtenis.

Onderzoek

De Rotterdamse politie doet nog geen uitspraken en laat weten dat zij de zaak aan het onderzoeken is. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn / Twitter)

Fragment RTV Rijnmond

Lees ook:

Emergis laat beveiligers drugsoverlast bestrijden

Bestuurders U en Zo Thuiszorg opgepakt

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

2 REACTIES

  1. Beste Niek, wel erg generaliserend dat commentaar van jou. Begin eens met de taalfouten uit je reactie te halen. Er zijn nog steeds directeuren en raden van toezicht die voor een redelijke of zelfs lage vergoeding hun werk doen met veel inzet en compassie.

  2. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.