Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Drie nieuwe toezichthouders bij Altrecht ggz

Mark van Dorresteijn
Altrecht ggz heeft drie nieuwe leden voor de raad van toezicht. Deze week werd Jacques van Limbeek als derde en laatste nieuwe lid van de raad benoemd. Eerder werden al Marianne Heeremans (voorzitter) en Hans Büller benoemd.
Drie nieuwe toezichthouders bij Altrecht ggz

Heeremans, Büller en Van Limbeek zijn de opvolgers van de dit jaar terugtredende voorzitter Kete Kervezee en leden Floris Sanders en Jan Walburg. Zij hadden twee achtereenvolgende termijnen zitting in de raad van toezicht.

Jacques van Limbeek

Jacques van Limbeek is directeur van het kenniscentrum RD&E (Research, Development & Education) van de Sint Maartenskliniek te Nijmegen. Hij houdt zich onder meer bezig met de opzet en vormgeving van innovatieve en commerciële activiteiten in de gezondheidszorg, waaronder e-health-applicaties.

Marianne Heeremans

Marianne Heeremans is sinds 2007 burgemeester van Heemstede met in haar portefeuille algemene bestuurszaken, personeel en organisatie, communicatie, burgerzaken, openbare orde en veiligheid, economische zaken, regionale samenwerking en internationale contacten. Zij was van 2002 tot 2007 gemeentesecretaris/algemeen directeur van Utrecht. Verder is zij actief in diverse besturen en adviesraden, onder meer op het gebied van veiligheid en onderwijs.

Hans Büller

Hans Büller is hoogleraar kindergeneeskunde en sinds 2005 voorzitter van de raad van bestuur van het Erasmus MC. Daarnaast is hij lid van de raad van toezicht van het Centraal BegeleidingsOrgaan (CBO), het kwaliteitsinstituut voor de gezondheidszorg, van het Chief Marketing Office Rotterdam en van de Alzheimer Stichting Nederland. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Gezocht: Zorgmanager en Talent van het jaar 2011

De inschrijving voor Zorgmanager en Talent van het jaar 2011 is weer gestart.
Meer over de procedure.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.