Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Edwin Wulff wordt bestuursvoorzitter Argos Zorggroep

Mark van Dorresteijn
Edwin Wulff is per 1 januari 2013 benoemd tot de nieuwe voorzitter van de raad van bestuur van Argos Zorggroep.
Edwin Wulff wordt bestuursvoorzitter Argos Zorggroep

Wulff is momenteel werkzaam als voorzitter van het bestuur van de Stichting Saffier De Residentiegroep in Den Haag. Daarnaast zit Wulff ook in de raad van toezicht van het Korsakov Kenniscentrum.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: Stichting Saffier)

1 REACTIE

  1. Het is al een hele tijd aan de gang en u zult dat steeds meer zien dat bestuurders van ziekenhuizen, zorginstellingen (maar ook onderwijs en andere instelingen) verkassen. Ik zal het u uitleggen. Heel vaak is de incompetentie van veel bestuurders zo groot dat door hun toedoen de instelling financieel in problemen komt (er zijn al ziekenhuizen, zorginstellingen en scholen min of meer failliet verklaart). Die bestuurders zijn nog net handig genoeg (het gaat immers om hunzelf) om dat te zien aankomen en die leggen contact met een instelling waar de bestuurder met pensioen gaat of het ook slecht doet of anderszins. Hij gaat met een flinke afkooppremie weg (je zou verwachten met een fikse boete en gevangenisstraf) en heeft even later weer een hele leuke zeer ruime Balkenendebaan. Kan ik nog mee leven, maar NIET MET WAT DE EEUWIGDURENDE GEHANICAPTEN EN OUDEREN IN ZORGINSTELLINGEN IS EN WORDT AANGEDAAN. Droom maar lekker door. In deze zorgvisie gaat ook Roderick Runne van ziekenhuis Spijkenisse verkassen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.