Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eén op Eén thuiszorg kiest voor Caress Online

Mario Gibbels
Thuiszorgorganisatie Eén op Eén kiest voor Caress Online, een systeem van PinkRoccade voor het primaire proces van de thuiszorg, verpleging, verzorging en gehandicaptenzorg.

“Caress is nu ook online via ASP beschikbaar en daarmee functioneel en technisch geschikt voor kleinere zorgorganisaties of organisaties die zelf niet voor het gehele IT-beheer willen zorgen”, zo stelt PinkRoccade.

‘Nagenoeg probleemloos verlopen’

Caress Online wordt via een beveiligde omgeving via het internet aangeboden aan zorgorganisaties. “Een internetverbinding volstaat, zonder dat zorgverleners en degenen die de bedrijfsvoering ondersteunen inboeten op functionaliteit, performance en overige kwaliteitscriteria”, aldus PinkRoccade. Ed Plate, Manager Algemene Zaken van Eén op Eén Thuiszorg: “De conversie vanuit het oude Caress in eigen beheer naar de nieuwe Caress Online omgeving is nagenoeg probleemloos verlopen. De kleine probleempjes werden onmiddellijk verholpen en inmiddels draaien we al weer enige tijd op dit nieuwe platform. De snelheid van werken is zelfs beter dan op onze oude lokale systeem.” (ICTzorg)