Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eerste editie van congres IMupdate

Annelies Vermeulen
Op 12 oktober vindt in Utrecht de allereerste editie van IMupdate plaats, een congres voor bestuurders en managers over ICT in de VVT-sector.
Eerste editie van congres IMupdate

Onder andere Arie Slob, fractievoorzitter van de ChristenUnie, en William Goossen, Lector ICT innovation in HealthCare, zullen hun visie geven over en ingaan op de ontwikkelingen omtrent regionale communicatie binnen de zorg. Na afloop is er een debat waarin de sprekers en aanwezigen worden uitgenodigd om in gesprek te gaan over de inhoud van de middag.

EPD

De focus van het event ligt op het belang van effectieve en efficiënte communicatie in de zorg, mogelijkheden voor de VVT-sector en de rol van het ECD/EPD, de positie van de patiënt binnen de digitalisering en de politieke besluitvorming rond het EPD. Inzichten, tips, cases en succesverhalen zullen de revue passeren. Deelname is gratis; aanmelden kan op www.imupdate.nl. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

UMC Utrecht sluit overeenkomst met TCG voor e-learning

Boek over gamen en autisme

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.