Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Erasmus MC promoot internetafspraken

Annelies Vermeulen
Het Erasmus MC heeft een promotieweek georganiseerd om afspraken met de polikliniek via het internet te promoten. Het promotieteam bestond uit medewerkers van het Erasmus MC en PinkRoccade.
Erasmus MC promoot internetafspraken

Het Erasmus MC biedt sinds eind 2009 patiënten de optie om via internet afspraken te maken. Het streven is om aan het eind van dit jaar bij alle poli’s mogelijk te maken om het ziekenhuisbezoek online te regelen. Groot voordeel is dat patiënten op elk gewenst moment een afspraak kunnen maken of wijzigen. De mogelijkheid om dit telefonisch te doen, blijft gewoon bestaan.

Op het promotieteam werd goed gereageerd. Een echtpaar is enthousiast over het digitaal plannen van afspraken: “We hoeven pas over een jaar terug te komen, maar die afspraak maken we absoluut online. Met bellen sta je vaak in de wacht. Dankzij deze nieuwe mogelijkheid heb je daar geen last van.” (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Erasmus Medisch Centrum kiest voor Oracle Single Sign-On

Erasmus MC gaat voor een nieuw EPD

Afspraken poli Erasmus MC via internet

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.