Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Eric Rikkert in bestuur SJG Weert

Eric Rikkert (54) is benoemd tot Algemeen Directeur van SJG Weert. Hij volgt Hans de Jong op die sinds 2009 die functie bekleedt.
Eric Rikkert in bestuur SJG Weert

Eric Rikkert vormt vanaf 1 januari 2015 samen met Max Visser, Directeur Zorg, de raad van bestuur van SJG Weert. ‘Eric heeft laten zien dat hij een betrokken en analytisch manager is. Daarnaast heeft hij inmiddels veel kennis van de organisatie, dat is een groot voordeel.’ aldus voorzitter van de raad van toezicht, Tineke van Schaik.

EPD

Rikkert is in 2012 als projectleider EPD (Elektronisch Patiëntendossier) in dienst getreden van SJG Weert. Later werd hij daarnaast benoemd tot manager Informatie & Automatisering. De nieuwe directeur heeft vertrouwen in de toekomst van SJG Weert. Rikkert: SJG Weert heeft gedegen plannen en ambitie om een kwalitatief goed basisziekenhuis te zijn in de regio. Met de veranderingen die de komende jaren op de sector afkomen, biedt ons dat een gedegen positie om naar in de toekomst op koers te blijven. Daar wordt hard aan gewerkt met een grote motivatie bij velen. Van een dergelijk team maak ik als eindverantwoordelijk bestuurder graag onderdeel uit. De korte lijnen met onder meer de medische – en verpleegkundige staf, de hoge betrokkenheid en de overtuiging dat de koers van het ziekenhuis de juiste is, maken dat je als bestuurder daadkrachtig stappen kunt zetten. Daar hou ik van en daarom ben ik heel blij dat ik vanaf volgend jaar mag aantreden als algemeen directeur van SJG Weert.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.