Ernst Kuipers Zorgmanager van het Jaar

Ernst Kuipers, bestuursvoorzitter van Erasmus MC in Rotterdam, is gekozen tot Zorgmanager van het Jaar 2017. Hij is de opvolger van Bertine Lahuis, bestuursvoorzitter van Karakter.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Zorgmanager2017.jpg
Foto: Fotobureau Dijkstra/Joep van der Pal

Dat is dinsdag bekendgemaakt. Kuipers heeft de bij de prijs behorende Zorgvisie Excellence Trofee in ontvangst genomen. Kuipers ontvangt de prijs omdat hij het ziekenhuis naar een nieuwe fase heeft geleid. De resultaten zijn positief en de ict en de nieuwbouw zijn onder controle. Ook is onder zijn leiding de interne organisatie op de schop gegaan en is de relatie met ziekenhuizen en andere zorgaanbieders in de regio verbeterd door convenanten, netwerken en samenwerkingsverbanden.

Juryvoorzitter over de winnaar
‘Ernst Kuipers laat een bijzondere mengeling zien van bescheidenheid, principes en daadkracht. Hij heeft een rustige maar directe managementstijl, is benaderbaar en

2
361

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Fijn dat er een bestuursvoorzitter is waar men content over is.
    Wel verbazingwekkend dat een bestuurder gekozen wordt tot zorgmanager van het jaar. Ik vind dat deze titel moet worden toegekend aan zorgmanagers en niet aan een bestuurder. Het kan zijn dat ik de titel en doel van het toekennen hiervan verkeert begrijp hoor.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.