Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Evert de Glint voorzitter ZorgZijn Werkt

Mark van Dorresteijn
Evert de Glint is per 18 november de nieuwe voorzitter van werkgeversvereniging ZorgZijn Werkt. Hij volgt hiermee Jim van Geest op die vijf jaar in het bestuur van de werkgeversvereniging zat, waarvan hij de laatste drie jaar als voorzitter actief was.
Evert de Glint voorzitter ZorgZijn Werkt

Evert de Glint is voorzitter van de raad van bestuur van WoonzorgCentra Haaglanden. De Glint zegt over zijn benoeming: ‘De kunt is concreet bij te dragen aan het oplossen van de problematiek die bij de leden speelt. Deze oplossingen stijgen uit boven het individuele vermogen van de aanbieder.’

ZorgZijn Werkt

ZorgZijn Werkt is de werkgeversvereniging voor zorg- en welzijnorganisaties in de regio’s Haaglanden en Nieuwe Waterweg Noord. ZorgZijn Werkt staat voor een arbeidsmarkt in balans en zet zich samen met haar leden in voor het oplossen van arbeidsmarktvraagstukken door brancheoverstijgende samenwerking in de regio. De vereniging streeft ernaar deze samenwerking in te bedden in een regionaal sociaal akkoord zorg en welzijn. Momenteel vertegenwoordigt de vereniging 51 zorg- en welzijnorganisaties.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.