Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

EvoSwitch wijst op voordelen van datacenters op Zorg & ICT

Annelies Vermeulen
EvoSwitch, een hypermodern en CO2 neutraal datacenter in Haarlem, is aanwezig op de Zorg & ICT in De Jaarbeurs te Utrecht om de zorgsector te wijzen op de mogelijkheden en voordelen van datacenters.
EvoSwitch wijst op voordelen van datacenters op Zorg & ICT

“Voor de meeste bedrijven is de exploitatie van datacenterfaciliteiten veel te kostbaar geworden”, zegt Eric Boonstra, managing director van EvoSwitch. “Dat geldt dus zeker ook voor zorginstellingen, die in toenemende mate met bezuinigingen geconfronteerd worden. Het uitbesteden van infrastructuur is niet alleen kosteneffectief, maar vormt ook de beste garantie voor een optimale beschikbaarheid.” Professionele datacenters bieden organisaties ruimte voor het outsourcen van IT-infrastructuur. De mogelijkheden variëren van het huren van een kale ruimte waar de organisatie zelf servers plaatst en onderhoudt tot en met compleet ingerichte en operationele serverracks. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Wortell demonstreert portaloplossingen op Zorg & ICT Beurs

JCC Software introduceert patiëntgeleidingssysteem op Zorg & ICT Beurs

NEN presenteert NEN Connect op Zorg & ICT Beurs

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.