Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frank Rijnders verlaat De Zorggroep

Mark van Dorresteijn
Frank Rijnders, lid van de raad van bestuur, vertrekt per 1 december 2013 bij De Zorggroep. Rijnders gaat met pensioen. Wie zijn opvolger wordt is nog niet bekend.
Frank Rijnders verlaat De Zorggroep
Foto: Frank Rijnders

Rijnders werkt sinds 1999 bij De Zorggroep Noord- en Midden-Limburg en heeft mede aan de basis gestaan van twee fusies die geleid hebben tot De Zorggroep in zijn huidige vorm. Rijnders: ´Ik ga genieten van mijn vrije tijd. De meer dan twintig jaar ervaring die ik heb in de gezondheidszorg, blijf ik via een paar commissariaten die ik vervul, inzetten.´

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.