Frank Rijnders verlaat De Zorggroep

Frank Rijnders, lid van de raad van bestuur, vertrekt per 1 december 2013 bij De Zorggroep. Rijnders gaat met pensioen. Wie zijn opvolger wordt is nog niet bekend.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Frank Rijnders verlaat De Zorggroep
Foto: Frank Rijnders

Rijnders werkt sinds 1999 bij De Zorggroep Noord- en Midden-Limburg en heeft mede aan de basis gestaan van twee fusies die geleid hebben tot De Zorggroep in zijn huidige vorm. Rijnders: ´Ik ga genieten van mijn vrije tijd. De meer dan twintig jaar ervaring die ik heb in de gezondheidszorg, blijf ik via een paar commissariaten die ik vervul, inzetten.´

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.