Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Frits Verschoor in selectiecommissie Zorgmanager van het Jaar

Frits Verschoor treedt toe tot de selectiecommissie van de prijs voor de Zorgmanager van het Jaar. Hij is de opvolger van adviseur Hanke Lange.
verschoor.jpeg

Verschoor heeft een lange staat van dienst. De afgelopen jaren is hij ondermeer werkzaam als adviseur en coach. Daarnaast bekleedt de oud-bestuursvoorzitter van de Parnassia Groep een aantal commissariaten binnen en buiten de zorg.

Pauline Meurs
Hij zal samen met prof. Pauline Meurs, de voorselectie verzorgen van de kandidaten die willen meedingen naar de prijs. In 2005 was hij zelf winnaar van de prijs.

Zorgmanager van het Jaar
De prijs voor de Zorgmanager van het  Jaar kan bogen op een lange traditie. Dit jaar is de prijs uitgereikt aan bestuursvoorzitter Bertine Lahuis van de landelijk werkende ggz-instelling Karakter. Ze ontving de prijs omdat ze haar organisatie heeft gemoderniseerd en de positie in de regio heeft versterkt. In 2017 zal de prijs voor de negentiende keer worden uitgereikt.

Duurzame resultaten
De inschijvingsprocedure staat open tot 31 december (schrijf u hier in). Uiterlijk op die datum moeten de stukken binnen zijn die bij de inschrijving horen. De selectiecommissie en de jury letten op de persoonlijke inbreng bij het bereiken van duurzame resultaten. De (eindverantwoordelijke) manager moet zich herhaaldelijk hebben bewezen. Verder is belangrijk dat de kandidaat zich opwerpt als ambassadeur van het bestuurdersvak in de zorg en dat hij of zij vernieuwende en verbindende ideeën heeft over de inrichting van de zorg. 

Dossier Zorgmanager van het Jaar
In dit dossier leest u alles over het Zorgmanager van het Jaar evenement. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle zorgmanager. Aan de rechterkant vindt u een lijst met eerdere winnaars. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1997. In de jaren 1998 en 2006 werd de prijs niet uitgereikt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.