Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Furore start SNOMED CT workshops in 2010

Mario Gibbels
Ict-dienstverlener Furore start in 2010 workshops over het medisch terminologiestelsel SNOMED CT. Deze SNOMED CT Academy Class is opgezet in samenwerking met Ronald Cornet, expert op het gebied van medische terminologiesystemen en werkzaam bij het AMC.

De SNOMED CT Academy Class borduurt voort op de SNOMED CT introductiecursus van Nictiz en kent drie workshops voor drie verschillende doelgroepen.

De workshop Strategisch duurt een dag en is voor beleidsmakers en managers die meer van SNOMED willen weten zodat ze erover kunnen beslissen, maar die er verder niet inhoudelijk mee aan de slag zullen gaan.

De workshop Functioneel duurt twee dagen en is bedoeld voor zorgmedewerkers die betrokken zijn bij zaken als coderen en functioneel applicatiebeheer. De workshop Technisch, die ook twee dagen duurt, is bedoeld voor softwareontwikkelaars en architecten die SNOMED CT gaan implementeren in EPD’s en andere applicaties. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.