Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties2

Fusie Sint Franciscus en Vlietland najaar 2012

Het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis verwachten in het najaar van 2012 definitief te beslissen of beide ziekenhuizen bestuurlijk gaan fuseren. De ziekenhuizen hebben groen licht gekregen voor een bestuurlijke fusie van de Nederlandse Mededingingsautoriteit (NMa).
Fusie Sint Franciscus en Vlietland najaar 2012

De ziekenhuizen schrijven in een persbericht dat de NMa begin juli 2012 heeft aangegeven geen bezwaar te hebben tegen een bestuurlijke fusie. Ook de interne adviesfase loopt voortvarend en in positieve sfeer. ‘Na de verkenningsperiode in de afgelopen maanden is gebleken dat een bestuurlijke fusie tussen het Sint Franciscus Gasthuis en het Vlietland Ziekenhuis een meerwaarde oplevert voor beide ziekenhuizen en hun patiënten’, staat in het bericht. ‘Een aantal belangrijke stappen om tot een definitief besluit te komen, is inmiddels genomen.’ (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Vlietland ziekenhuis en Sint Franciscus willen fuseren

Top-10: Padua, Sint Franciscus Gasthuis en Emergis meest gastvrij

Gerrit Jan van Zoelen verlaat Vlietland Ziekenhuis

Fusie Vlietland Ziekenhuis en verzekeraar DSW gaat door

2 REACTIES

  1. Lees alle reacties

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.