Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Fysicon demonstreert nieuwe versie EVOCS Encore

Annelies Vermeulen
Fysicon biedt vanaf nu de mogelijkheid om op grote schaal beelden en rapportages uit te wisselen tussen instellingen. Deze toegevoegde functionaliteiten aan EVOCS zijn door Fysicon uitgebracht onder de naam EVOCS Encore. EVOCS Encore is tot stand gekomen door intensieve samenwerking met integratiepartner HUMIQ.
Fysicon demonstreert nieuwe versie EVOCS Encore

De EVOCS Encore oplossing zal naast de gebruikelijke opstellingen ook uniek beschikbaar zijn als SAAS of XAAS (XDS As A Service). Fysicon levert alle componenten om een volledige regio via IHE-XDS(-I) en aanverwante IHE profielen te kunnen ontsluiten, ook wanneer de huidige infrastructuur van de gebruiker daar nog niet op voorbereid is.

Schaalbaarheid

Door gebruik te maken van proven technology infrastructuur componenten (12 miljoen XDS transacties per jaar) loopt de gebruiker niet het risico van beschikbaarheid- of schaalbaarheid problemen. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Diagnostische centra Brabant kiezen voor EVOCS en FlexPAXS

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.