Genomineerden Zorgmanager van het Jaar 2016

De genomineerden voor de prijs Zorgmanager van het Jaar 2016 zijn Marijke van Putten, lid raad van bestuur van GGZ Noord-Holland-Noord, Sandra Spek, lid raad van bestuur van Careyn, en Bertine Lahuis, bestuursvoorzitter van Karakter. Dat is vandaag bekendgemaakt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
o1A

Zij zijn voorgedragen door een selectiecommissie bestaande uit hoogleraar Pauline Meurs en organisatieadviseur Hanke Lange.

Sandra Spek
Sandra Spek is CFO van ouderzorgorganisatie Careyn in Utrecht. De organisatie heeft een ingrijpende herstructurering achter de rug na wijzigingen in het beleid van de overheid. Careyn heeft 34 woonzorgcentra, de organisatie levert zorg & welzijnsdiensten en biedt kraamzorg aan in 47 gemeenten. Daarnaast heeft Careyn een geboortecentrum en drie gezondheidscentra. Bij de organisatie werken 9000 medewerkers.

Marijke van Putten
Marijke van Putten is bestuurder bij GGZ Noord-Holland-Noord in Heerhugowaard. Zij was medeverantwoordelijk voor de uitrol van de ambulante FACT-teams. GGZ Noord-Holland-Noord heeft

0
109

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.