Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gertjan Veening moet weg bij Vanboeijen

Mark van Dorresteijn
Gertjan Veening is per 1 oktober 2015 vertrokken bij Stichting Vanboeijen in Assen. Hij vond onvoldoende aansluiting bij de organisatie, volgens de raad van toezicht. Dick van Goor neemt zijn positie per direct ad-interim over.
Gertjan Veening moet weg bij Vanboeijen
Foto: ANP XTRA Roos Koole

Veening werkte sinds 1 februari 2014 als bestuurder bij Vanboeijen. Zijn vertrek is volgens de organisatie tot stand gekomen in goed overleg met de raad van toezicht. Samen hebben zij vastgesteld dat Veening onvoldoende aansluiting heeft binnen de organisatie om zijn taak als bestuurder goed uit te kunnen voeren. Van Goor neemt per direct alle werkzaamheden van Veening over. Van Goor heeft ruime ervaring als interim-bestuurder in de zorg, ook binnen de sector gehandicaptenzorg.

Vanboeijen

Vanboeijen levert ondersteuning en begeleiding aan kinderen, volwassenen en ouderen met een verstandelijke beperking bij leren, wonen, werken en vrije tijd. Vanboeijen doet dat met ruim 1.600 medewerkers vanuit meer dan 80 locaties in Drenthe en daarbuiten.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.