Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGZ Delfland kiest McKesson Horizon EPD

Mario Gibbels
GGZ Delfland doet niet mee aan de gezamenlijke EPD-aanbesteding die meerdere ggz-instellingen in gang hebben gezet. Sterker nog, afgelopen maandag 1 maart is in Delft de handtekening gezet onder het contract voor de aanschaf en implementatie van het Horizon EPD van McKesson.

“Hiermee heeft GGZ Delfland een belangrijke stap gezet naar een transmuraal EPD waar binnen de instelling ruim 400 zorgverleners mee gaan werken”, stelt McKesson. “Horizon is compleet en flexibel in te richten voor elke gebruikersgroep, zelfs elke individuele gebruiker, en zo geschikt voor integratie van de volledige keten: verwijzer, zorgverlener, zorgondersteuner, cliënt en ‘sociale cirkel’”, aldus het bedrijf zelf. GGZ Delfland maakte ook al gebruik van X/Mcare, de backoffice oplossing die is ontwikkeld voor instellingen binnen de geestelijke gezondheidszorg. Het contract daarvoor is tot en met 2015 verlengd. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.