Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGZ Friesland onderzoekt mogelijkheden nieuw EPD

Mario Gibbels
GGZ Friesland laat verschillende partijen onderzoeken welke mogelijkheden er zijn voor een nieuw EPD. Daarbij wordt ook nadrukkelijk ingezet op een persoonlijk zorgdossier voor de patiënten.

Bij de studie naar een nieuw EPD is, naast de ABC-groep en UnusualVisions, ook I&DT betrokken. I&DT, zo meldt het in een persbericht, heeft van bestuursvoorzitter Hans Kedzierski van GGZ Friesland, de mogelijkheid gekregen om te laten zien wat de software Curasoft van I&DT zou kunnen betekenen voor de ggz-instelling.

In december organiseert GGZ Friesland een interne conferentie waar de resultaten van het onderzoek naar een nieuw EPD zullen worden gepresenteerd.

I&DT is een spin-off van de Universiteit van Twente. Het bedrijf heeft een framework ontwikkeld, het Customer-centerend Information Systems (CCIS), waarmee snel software kan worden gebouwd. Het framework is zodanig ingericht dat te ontwikkelen software zich aanpast aan de processen. (ICTzorg)

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.