Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

GGZ-NML kiest voor EPD van Icon Healthcare

Annelies Vermeulen
Icon Healthcare maakt voor alle verpleegkundige afdelingen GGZ Noord- en Midden Limburg een EPD. Het dossier wordt op 4 oktober in gebruik genomen.
GGZ-NML kiest voor EPD van Icon Healthcare

Het verpleegkundige EPD wordt gebouwd binnen het oude systeem Psygis van PinkRoccade, waar GGZ-NML al jaren mee werkt. Het nieuwe EPD wordt gebaseerd op standaarden van Microsoft en Java.Op concernniveau zijn er binnen het verpleegkundigdossier 1340 documenten in omloop. De doelstelling is om dit terug te brengen naar maximaal 200 documenten. Dit houdt een systematische en intuïtieve ordening in, als geïntegreerd onderdeel van het EPD. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

Wachttijd ziekenhuis door EPD met 22 procent minder

Australische consumenten willen niet betalen voor EPD

Frans EPD wordt eind 2010 gelanceerd

1 REACTIE

  1. De kop van het artikel doet je denken dat er een aardverschuiving heeft plaatsgevonden binnen deze organisatie en dat Psygis het veld heeft geruimd. Maar nee, als laatste van alle Psygis-gebruikers laat deze organisatie voor (waarschijnlijk) veel geld dit onderdeel door een extern bedrijf inrichten.
    Had deze organisatie niet veel tijd en geld kunnen besparen door de inrichting voor een appel en en ei van een andere Psygis gebruiker (die dit al jaren ingericht heeft) over te nemen?
    Maar vanuit marketingoogpunt wordt de boodschap wel goed gebracht 🙂

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.