Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

GGzE vernieuwt raad van toezicht

Mark van Dorresteijn
Ronald Lamé is per januari 2011 benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht van GGzE. Daarnaast zijn Paul de Roij en Swanet Woldhuis benoemd tot leden van de raad van toezicht.
GGzE vernieuwt raad van toezicht

Lamé volgt met de benoeming de teruggetreden voorzitter Dick Boers op. De Roij volgt Michel Besnard op en Woldhuis vervangt Ans de Jong-Crajé. Deze drie hebben meerdere periodes zitting gehad in de raad van toezicht van het concern en zijn niet opnieuw verkiesbaar.

Lamé

De nieuwe voorzitter is bestuurslid van de Joh. Mourik&Co. Holding BV. Daarnaast is hij bestuurder van de Stichting ter ondersteuning Epileptisch centrum Kempenhaege en commissaris van Uitzendorganisatie Zuidgeest.

De Roij en Woldhuis

De Roij is in het dagelijks leven associate partner Berenschot management- en organisatieadviesbureau. Daarnaast is hij lid van de raad van toezicht van woningcorporatie Tiwos. Woldhuis is directeur Slachtofferhulp Nederland, Regio Midden en Regio Haaglanden.

GGzE

Concern GGzE is een instelling voor geestelijke gezondheidszorg die hulp en ondersteuning biedt aan mensen met bijzondere psychiatrische problemen. Het concern bestaat onder andere uit De Woenselse Poort, GGzE, Binnen en De Boei. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Zorgvisie nieuwsbrief

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws met de gratis Zorgvisie e-mailnieuwsbrief.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.