Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hans Alders wordt toezichthouder UMC Groningen

Mark van Dorresteijn
Vandaag is bekend geworden dat minister Plasterk van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, op voordracht van de raad van toezicht van het UMC Groningen, Hans Alders heeft benoemd tot voorzitter van de raad van toezicht.
Hans Alders wordt toezichthouder UMC Groningen

Alders was PvdA-Kamerlid, minister en bestuurder. Hij was in de Tweede Kamer spoedig een vooraanstaand lid van de PvdA-fractie. Hij was woordvoerder voor onder meer ambtenarenzaken en later secretaris van de PvdA-fractie en vertrouweling van Wim Kok.

Alders was van 1996 tot 2007 Commissaris van de Koningin in de provincie Groningen. Sinds 1 oktober 2007 is hij bestuursvoorzitter van EnergieNed. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn)

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Hans Alders ( ik ken hem niet persoonlijk, alleen via de Media ) wens ik heel veel succes toe in het Groningse. Een prachtige Stad met een Zeer Goede Universiteit in het Noorden. Ik wens hem in deze hectische tijd met o.a. de Marktwerking in de Zorg en concurrentie van zorginstellingen ( wat vroeger niet aan de orde was ) Heel Veel Succes toe.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.