Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hans Hillen wordt voorzitter toezicht VitaValley

Mark van Dorresteijn
Voormalig politicus en journalist Hans Hillen is de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht van VitaValley. Hij volgt Ab Klink op die na twee en een half jaar zijn functie neerlegt.
Hans Hillen wordt voorzitter toezicht VitaValley
Foto: ANP - Robert Vos

Hillen was al eerder voorzitter toezicht bij VitaValley. Destijds was hij genoodzaakt om door zijn functie als Minister van Defensie zijn werkzaamheden bij VitaValley te beëindigen.  Zijn brede kennis van de zorg en zijn eerdere ervaring met VitaValley staan garant voor een goed en vruchtbaar voorzitterschap.

Zorgvernieuwing

Hillen is blij weer terug te zijn: ‘Innovatie in de zorg is een van de boeiendste onderwerpen van onze tijd. Het gaat dan niet alleen om medische technieken, maar vooral ook om allerlei vormen van preventie. Voorkomen dus dat mensen (te zeer) afhankelijk worden van zorg. VitaValley is daar een broedplaats van”. Als voorzitter van CVZ (College voor Zorgverzekeringen) kreeg Hillen begin deze eeuw veel te maken met zorgvernieuwing. Verder is hij nog voorzitter van iZovator, een Goois netwerk voor zorginnovatie.

VitaValley

VitaValley is een innovatienetwerk in de zorg. We faciliteren de omgeving en middelen die nodig zijn voor het ontwerpen, doorvoeren en vermarkten van duurzame innovaties in de gezondheidszorg. Het gaat daarbij om verbeteringen in de zorg die leiden tot een kwalitatief goede en kosteneffectieve zorg. Zorg die toegankelijk is voor elke burger en die aansluit bij zijn of haar wensen.

Ab Klink

Klink is momenteel nog werkzaam bij Booz & Company, maar start in het nieuwe jaar bij een zorgverzekeraar.

1 REACTIE

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.