Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Hans Kröber verlaat Pameijer

Mark van Dorresteijn
Hans Kröber, bestuursvoorzitter van zorginstelling Pameijer, heeft aangekondigd de organisatie per 12 oktober 2011 officieel te verlaten. Op die dag vindt het Niemand Minder Congres plaats ter ere van het 85-jarige bestaan van Pameijer.
Hans Kröber verlaat Pameijer

Kröber geeft aan dat hij meer ruimte wil voor andere activiteiten en noemt zijn vertrek een goed moment om plaats te maken voor een opvolger die met een hernieuwde blik de organisatie een stap verder kan brengen.

De vertrekkende bestuurder heeft ruim 25 jaar bij Pameijer gewerkt. Een opvolger is nog niet bekend. De raad van toezicht zal zich daar binnenkort over buigen.

Zorgmanager van het jaar 2001

In 2001 werd Kröber benoemd tot Zorgmanager van het jaar. Hij ontving de Zorgvisie Excellence Trofee uit handen van Hans Wiegel, voorzitter van Zorgverzekeraars Nederland, en werd geprezen om zijn visieontwikkeling en uitvoering van een transformatie in de gehandicaptensector. “Zijn organisatie wil het mensen met een verstandelijke handicap mogelijk maken om te leven in een lokale samenleving”, aldus de jury destijds. (Zorgvisie – Mark van Dorresteijn | Twitter)

Lees ook:

Zorgmanager van het jaar 2001: Hans Kröber

Hans Kröber: ‘Iemand met visie op de positie van gehandicapten’

Zorgvisie magazine

Interesse in meer achtergronden? Word nu abonnee van Zorgvisie.

1 REACTIE

  1. Als je de wensen van het ministerie achterna loppt wil nog niet zegeen dat je een goede manager bent geweestook al heb je de benoeming daarvoor gehad.
    Hoe denken de bewoners eigenlijk zelf over hun visie?
    Zijn ze nu veel gelukkigerin d elocale samenleving als op een beschermd terrein?Al dat idealistisch gedoe heeft maar een doel, bezuinigen ….

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.