Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans Oosters toezichthouder Pieter van Foreest

Pieter van Foreest benoemt per 1 oktober 2017 Hans Oosters als nieuwe voorzitter van de raad van toezicht. Hij neemt de functie over van Jeroen Staatsen na het verstrijken van zijn tweede zittingstermijn.
Hans Oosters Voorzitter Raad Van Toezicht Pieter Van Foreest660

De nieuwe voorzitter vormt samen met de leden Martin Boon, Jeanet van Antwerpen, Wideke Nijdam, Pancras Hogendoorn en Monique Vogelzang de raad van toezicht.

Nieuwe voorzitter

Hans Oosters, woonachtig in Bergambacht, is sinds 2005 dijkgraaf van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard. Daarvoor is hij onder andere burgemeester geweest van de gemeente Bergambacht en de waarnemend burgemeester van de gemeente Ouderkerk. Bovendien heeft Hans Oosters in zijn carrière diverse (maatschappelijke) nevenfuncties bekleed. Momenteel is hij voorzitter Unie van Waterschappen, lid raad van commissarissen van de NV HVC (afvalverwerking) in Alkmaar, onafhankelijk voorzitter Vereniging Explosieven Opsporing (VEO) en voorzitter bestuur stichting Voedselbank IJssel en Lek. Pieter van Foreest laat weten: ‘We zijn verheugd met de komst van de nieuwe voorzitter Hans Oosters voor de raad van toezicht per 1 oktober 2017 en is dankbaar voor de inzet en betrokkenheid van Jeroen Staatsen de afgelopen jaren.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.