Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hans van Schaik stopt als bestuurder van Pluryn

Mark van Dorresteijn
Hans van Schaik stopt per 1 december 2013 als bestuurder van zorgorganisatie Pluryn.
Hans van Schaik stopt als bestuurder van Pluryn

Van Schaik werkt sinds 1999 voor Pluryn. Vanaf begin 2000 kent de organisatie drie grote fusies, waarvan die met De Hoenderloo Groep in 2011 de laatste is. Deze operaties slagen mede door zijn inzet, eerst in de functie van directeur en later als bestuurder.

Raad van bestuur

In 2008 treedt Hans van Schaik toe tot de raad van bestuur. Samen met bestuursvoorzitter Rob de Jong geeft hij dan leiding aan een organisatie met 3.500 medewerkers en 3000 cliënten, verspreid over Gelderland en Noord-Limburg. In Van Schaiks portefeuille steken zes Pluryn-vestigingen – Groesbeekse Tehuizen, Winckelsteegh, Kemnade, Het Hietveld, Werkenrode-volwassenen, Werkenrode-jongeren – SeysCentra, ICT en Financiën.

Bijdrage aan ontwikkeling

In een persoonlijke brief aan alle medewerkers kondigde Van Schaik op vrijdag 13 september zijn vertrek aan: ‘Vanaf 1999 heb ik met veel plezier en inzet gewerkt bij Pluryn, waarvan de laatste vijf jaar als lid van de Raad van Bestuur. In deze veertien jaar heb ik Pluryn zien uitgroeien tot de geweldige organisatie die het nu is. Vanuit mijn kennis en kunde heb ik met veel motivatie en plezier een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Pluryn.’

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.