Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Henk Schreurs nieuwe toezichthouder Stichting Twende

Redacteur Zorgvisie
Henk Schreurs is aangesteld als voorzitter van de raad van toezicht van Stichting Twende. De stichting biedt vanuit het sociaal domein en justitieel kader begeleiding aan mensen met psychische kwetsbaarheid en een verslavingsprobleem.
Boardroom - iStock - 400.jpg
Foto: iStock

Schreurs is sinds zeven jaar directeur zorg bij GGZ Oostbrabant, waar hij ook de forensische psychiatrie en het centrum voor eetstoornissen onder zijn hoede nam. Daarvoor werkte hij dertien jaar als regiodirecteur in de forensische verslavingszorg en achttien jaar als psycholoog en manager binnen de jeugdbescherming en jeugdhulpverlening. Op dit moment is hij naast directeur bij GGZ Oostbrabant ook toezichthouder bij SMO en Veilig Thuis in Breda en bestuurslid van het regionaal zelfhulpnetwerk Zuidoost Brabant.

Naast Schreurs, maken ook Erna Arnoldus en Peter de Graauw deel uit van de raad van toezicht bij Stichting Twende.

Dossier Personalia
Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.