Het was niet alleen tijd voor Driestroom maar ook voor mij’

Esther Nelissen is sinds 26 maart het tweede lid van de raad van bestuur bij Driestroom. Zij is blij met de positie waarin ze ‘meer strategische slagkracht kan uitoefenen’ bij de organisatie waar ze zich thuis voelt.
Ester Nelissen, lid raad van bestuur Driestroom

U bent bedrijfskundige en bent uw loopbaan in het bedrijfsleven begonnen. Hoe bent u in de zorg terechtgekomen? ‘Ik heb als adviseur en vanuit HRM in verschillende soorten bedrijven gewerkt: for profit, semi-profit, not for profit. Dat ging me goed af qua beroep maar het paste minder goed bij mijn persoonlijkheid. Ik had de behoefte invloed uit te oefenen en verantwoordelijkheid te dragen voor duurzaam resultaat. Ik kom beter tot mijn recht als ik “een groter doel” kan dienen en dat laatste geldt per definitie in de zorg. Toen ik voor een langere periode als adviseur in de zorg werkte,

0
412

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement. Al voor de prijs van 1 kop koffie per week (2,50 euro) kunt u onze premiumartikelen lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.