Het was niet alleen tijd voor Driestroom maar ook voor mij’

Esther Nelissen is sinds 26 maart het tweede lid van de raad van bestuur bij Driestroom. Zij is blij met de positie waarin ze ‘meer strategische slagkracht kan uitoefenen’ bij de organisatie waar ze zich thuis voelt.

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Ester Nelissen, lid raad van bestuur Driestroom

U bent bedrijfskundige en bent uw loopbaan in het bedrijfsleven begonnen. Hoe bent u in de zorg terechtgekomen? ‘Ik heb als adviseur en vanuit HRM in verschillende soorten bedrijven gewerkt: for profit, semi-profit, not for profit. Dat ging me goed af qua beroep maar het paste minder goed bij mijn persoonlijkheid. Ik had de behoefte invloed uit te oefenen en verantwoordelijkheid te dragen voor duurzaam resultaat. Ik kom beter tot mijn recht als ik “een groter doel” kan dienen en dat laatste geldt per definitie in de zorg. Toen ik voor een langere periode als adviseur in de zorg werkte,

0
515

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.