Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

Holland Venture koopt zorguitzendbureau SEHV

Participatiemaatschappij Holland Venture koopt SEHV, een uitzendorganisatie voor Spoedeisende Hulp Verpleegkundigen. SEHV zal samengevoegd worden met dochteronderneming AmbuCare en ondergebracht worden onder personeelsorganisatie HighCare, waar Holland Venture al een belang in heeft.
Holland Venture koopt zorguitzendbureau SEHV

De organisatie heeft zowel SEH-verpleegkundigen als SEH-artsen in dienst. SEHV opereert voornamelijk in Zuid-Nederland en is tevens actief in Amsterdam. Nagenoeg alle ziekenhuizen met een Spoedeisende Eerste Hulp behoren tot haar klantenkring.

Bedrijf verkopen

Harrie van Hellemond, directeur SEHV, zegt zeer content te zijn met de overname door HighCare: “Toen ik besloot het bedrijf te verkopen, vond ik het vooral belangrijk dat zowel mijn professionals als mijn opdrachtgevers geen hinder zouden ondervinden van deze keuze. De overname door HighCare biedt grote voordelen voor zowel de professionals als de opdrachtgevers. HighCare zal SEHV integreren binnen AmbuCare. HighCare kan de professionals veel meer continuïteit bieden in opdrachten en men krijgt de kans zich verder te ontwikkelingen via scholingen binnen de Care Academy. Opdrachtgevers hebben ook baat bij deze overname, aangezien zij hun vraag breder kunnen uitzetten bij HighCare, die veel continuïteit kan bieden in het leveren van personeel.”

Zorgmedewerkers

Hubert Verbeek, managing partner van Holland Venture, licht de investering toe: “SEHV is een mooie aanvulling op de diensten die AmbuCare momenteel biedt. Dankzij de overname is HighCare nog beter in staat continuïteit te bieden aan haar opdrachtgevers. Zij biedt een breed palet aan disciplines zoals operatieassistenten, SEH-verpleegkundigen en -artsen, IC-verpleegkundigen, anesthesie-medewerkers, ambulancepersoneel en meldkamercentralisten.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees mmer:

Holland Venture investeert in private ggz

Maljers start investeringsfonds voor zorg

Nederlanders licht positeif over private investeerders in de zorg

1 REACTIE

  1. Triest, heel triest, dat zorg duurder moet worden doordat deze cruciale medewerkers voor ziekenhuizen via een uitzendconstructie moeten worden ingehuurd. Prijs opdrijvend. structureel 1 meer in dienst nemen is goedkoper dan structureel via deze constructie inhuren. Ja zorg kan goedkoper.
    Want wie verdient aan deze verkoop.
    Juist, niet de zorg.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.