Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Huub Deterd CEO bij Domus Magnus

Redacteur Zorgvisie
Huub Deterd wordt per 1 september benoemd tot algemeen directeur van zorgorganisatie Domus Magnus. Hij volgt daarmee Erwin Miedema op.
Huub Deterd.jpg
Huub Deterd.

Deterd is op dit moment directeur vastgoed bij ’s Heeren Loo Zorggroep. Hij wordt al wel ingewerkt. Deterd: ‘Het is een eer gevraagd te zijn voor deze functie. Leidinggeven aan een succesvol vernieuwend bedrijf in de zorg is fantastisch, helemaal in de groeifase waarin Domus Magnus zich nu bevindt.’ Eerder werkte Deterd als directeur van Pink Roccade.

Erwin Miedema
Erwin Miedema, oprichter en aandeelhouder van Domus Magnus, legt de functie van algemeen directeur na twaalf jaar neer. Hij blijft wel betrokken als aandeelhouder van de organisatie, maar wil zich richten op nieuwe initiatieven.

Domus Magnus
Domus Magnus biedt luxe woonzorgvoorzieningen voor ouderen. De organisatie heeft inmiddels elf kleinschalige woonzorglocaties verspreid over Nederland. Er werken 560 medewerkers.


Deterd is op dit moment nog directeur vastgoed bij ’s Heeren Loo Zorggroep. Hij wordt al wel ingewerkt. Deterd: ‘Het is een eer gevraagd te zijn voor deze functie. Leidinggeven aan een succesvol vernieuwend bedrijf in de zorg is fantastisch, helemaal in de groeifase waarin Domus Magnus zich nu bevindt.’ Eerder werkte Deterd ook als directeur van Pink Roccade.

Erwin Miedema
Erwin Miedema , oprichter en aandeelhouder van Domus Magnus, legt de functie van algemeen directeur na 12 jaar naast zich neer. Hij blijft wel betrokken als aandeelhouder van de organisatie, maar wil zich richten op nieuwe initiatieven.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.