Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Huub Wieleman CFO Reinier Haga Groep

De Raad van Toezicht van Reinier Haga Groep heeft de heer Huub Wieleman (59) met ingang van 1 augustus 2015 benoemd tot lid van de Raad van Bestuur van de Reinier Haga Groep in de functie van Chief Financial Officer. In deze functie volgt hij Gerrit Littel op, die met pensioen gaat.
Huub Wieleman CFO Reinier Haga Groep

Huub Wieleman kwam na tien jaar werkzaam te zijn geweest als partner bij Arthur Andersen Accountants in 2002 als partner bij Deloitte Nederland. Daar gaf hij vele jaren leiding aan de accountancypraktijk. Daarnaast was hij diverse jaren lid van de internationale Deloitte Audit Leadership.

Accountant

Tot medio juni jongstleden was Huub Wieleman gedurende twee jaar voorzitter van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA). Onder zijn voorzitterschap verscheen het rapport ‘In het publieke belang’, waarmee de hervorming van accountancy in Nederland is ingezet. Daarnaast is hij onafhankelijk lid Raad van Toezicht KNVB Amateurvoetbal en vanuit die positie lid van het hoofdbestuur van de KNVB.

Personalia

Het bestuur en toezicht in de zorg wisselt regelmatig. Bestuurders vinden een nieuwe uitdaging of worden ontslagen. In het dossier personalia volgt Zorgvisie alle wisselingen in raden van bestuur en raden van toezicht van zorginstellingen en gerelateerde organisaties. Daarnaast in het dossier personalia ook meldingen van prijzen, belangrijke prestaties en koninklijke onderscheidingen.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.