Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Icare wil meer subsidie van Zwolle

Mark van Dorresteijn
De Stichting Icare Jeugdgezondheidszorg wil een bedrag van 168.781 euro van de gemeente Zwolle omdat zij meer dienstverlening hebben geleverd dan was voorzien. De stichting vindt dat dit bedrag niet voor eigen rekening mag komen, zo meldt de Stentor.
Icare wil meer subsidie van Zwolle

De stichting stapte op 8 november naar de bezwaarschriftencommissie van de gemeente om het extra bedrag, dat zij in 2011 tekort kwamen, toch te krijgen.

Subsidie

Gemeente Zwolle vindt dat Icare voldoende subsidie heeft gehad. ‘Icare kreeg 1.940.807 euro subsidie voor de overeengekomen dienstverlening’, schrijft de gemeente in haar verweer volgens het dagblad. Icare ontving nog een extra subsidie van 69.551 euro voor het project Digitaal Dossier JGZ. De stichting had daarnaast eerder aan de bel moeten trekken, zodat op tijd naar een bijstelling van de subsidie gekeken had kunnen worden. De commissie komt over twee weken met een advies.

(Zorgvisie/ICT – Mark van Dorresteijn | Twitter | Foto: ANP Lex van Lieshout )

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.