Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

IHE organiseert congres over informatie van waarde

Annelies Vermeulen
IHE, Integrating the Healthcare Enterprises, een internationaal samenwerkingsverband tussen gebruikers en leveranciers van ICT in de zorgsector, organiseert op 12 november een congres met als thema Informatie van Waarde.
IHE organiseert congres over informatie van waarde

Het congres is bedoeld om beleidsmakers- en bepalers, ICT-deskundigen en softwareleveranciers een update te geven van de laatste ontwikkelingen op het gebied standaardisatie van ICT in de zorg.

Sprekers

Hugo Butter (KennisLab) geeft tips voor een reisdoel met TomTom voor de zorg, Hubert Eisl (ELGA GmbH Oostenrijk) spreekt over ELGA, ‘what makes it meaningfull’, Andries Hamster en Maarten Festen (Forcare BV) praten de congresbezoeker bij over epSOS en Frank Wartena

(Philips Research Europe) vertelt over de samenwerking tussen IHE en Continua op het gebied

interoperabiliteit. In het middagprogramma wisselen parallelle lezingen op het gebied van healthcheck, laboratorium en beveiliging elkaar af. Olivier Burgert (Research Group ‘Scientific Methods’ bij the Innovation Center Computer Assisted Surgery (ICCAS van de Universiteit van Leipzig) sluit het congres af met een lezing over ‘IHE für die Chirurgie’. Meer informatie op de website van IHE. (ICTzorg – ICTzorg / Twitter)

ICTzorg magazine

Meer weten? Word nu abonnee van ICTzorg.

Lees ook:

IHE richt werkgroep op voor bedzijdige apparatuur

IBM’er Nicky Hekster nieuwe voorzitter IHE Nederland

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.