Individuele zorg organiseer je beter als regio’

Op 1 maart begint Pauline Terwijn, bestuurder van de Saxenburgh Groep en de coöperatie Vitaal Vechtdal, als voorzitter van de raad van bestuur van Pantein. ‘Ik werk graag voor een organisatie waar verschillende onderdelen van de zorg bij elkaar zitten.’

Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
pauline_terwijn450.jpg
Foto: Saxenburgh Groep

Goede ketenzorg is tegenwoordig de standaard. ‘Sterker nog, het gaat een stap verder dan de keten; ook preventie hoort bij goede zorgverlening. Wat kun je doen om de leefstijl te beïnvloeden zodat mensen zo gezond mogelijk blijven. Daar heb ik hier met Vitaal Vechtdal op ingezet samen met andere zorgaanbieders, werkgevers, scholen en gemeenten. Er is een burgercoöperatie opgericht om inwoners van de regio zeggenschap te geven over hun leefomgeving en gezondheidsbevordering in de regio. Door middel van een eigen aanvullende zorgpolis, de Vitaal Vechtdal polis, krijgen burgers prikkels om zich gezond te gedragen.

Heeft u de opdracht iets in

0
51

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een proefmaand af en lees al onze premium artikelen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.