Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Ineke Huibregtsen waarnemend directeurbestuurder VitrasCMD

De raad van toezicht heeft mevrouw Ineke Huibregtsen als waarnemend directeurbestuurder van VitrasCMD benoemd vanaf medio mei. Dit omdat de huidige directeurbestuurder mevrouw Ella van Lingen bij Reinaerde in dienst zal treden als voorzitter van de raad van bestuur.
Ineke Huibregtsen waarnemend directeurbestuurder VitrasCMD

De heer Lex van den Ham, voorzitter van de raad van toezicht, zegt: “We zijn blij dat Ineke Huibregtsen deze verantwoordelijke taak op zich wil nemen voor de periode die de procedure voor opvolging nodig zal hebben.”

Voorbereiding

VitrasCMD schrijft: “Gezien de volwaardige waarneming en de bestendige managementbezettting is de tussenperiode goed geborgd. De raad van toezicht heeft de voorbereidingen voor vervulling van de vacature inmiddels ter hand genomen.”

Divisiemanager

Ineke Huibregtsen vervulde tot nu toe de functie van divisiemanager Jeugd en Maatschappelijke Dienstverlening en was de vaste waarnemer van Ella van Lingen. “Ineke Huibregtsen kent de inhoud van het werk goed en is zeer goed ingevoerd in het relatienetwerk van VitrasCMD; ze is de kennisdrager en het gezicht van VitrasCMD naar de gemeenten.” (Zorgvisie – Wouter van den Elsen / Twitter)

Lees meer:

Mary Groenewoud toezichthouder Vitras/CMD

Vitras/CMD en Espria gaan zelfstandig verder

Lex van den Ham voorzitter toezicht Vitras/CMD

Vitras/CMD een miljoen in de plus

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.