Artikel bewaren

U heeft een account nodig om artikelen in uw profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Inschrijving Zorgmanager van het Jaar geopend

Zorgvisie zoekt kandidaten voor de prijs van 2017. Kandidaten kunnen de komende maanden worden voorgedragen door medewerkers van zorgorganisaties of de kandidaten melden zich zelf aan.
GenomineerdenZMvhJ400.jpg

De prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een eindverantwoordelijke manager in de zorg die een bijzondere prestatie heeft geleverd. Dit jaar is de prijs gewonnen door bestuursvoorzitter Bertine Lahuis van de landelijk werkende ggz-instelling Karakter. Zij ontving de prijs ondermeer voor de manier waarop ze haar organisatie staande heeft weten te houden tijdens de overgang van de jeugdzorg naar de gemeenten. Eerdere winnaars van de prijs zijn onder andere Anja Schouten, bestuursvoorzitter van Zorgbalans, Willy Spaan, tegenwoordig bestuursvoorzitter van het LUMC, en Rob Dillmann, bestuursvoorzitter van Isala.
Volgend voorjaar zal de prijs voor de negentiende keer worden uitgereikt.

Zorgmanager van het Jaar 2017
De inschrijvingsprocedure staat open tot 31 december. Uiterlijk op die datum moeten de stukken binnen zijn die bij de inschrijving horen. De selectiecommissie en de jury letten op de persoonlijke inbreng bij het bereiken van duurzame resultaten. De (eindverantwoordelijke) manager moet zich herhaaldelijk hebben bewezen. Verder is belangrijk dat de kandidaat zich opwerpt als ambassadeur van het bestuurdersvak in de zorg en dat hij of zij vernieuwende en verbindende ideeën heeft over de inrichting van de zorg. Schrijf u hier in!

Dossier Zorgmanager van het Jaar
In dit dossier leest u alles over het Zorgmanager van het Jaar evenement. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan de meest succesvolle zorgmanager. Aan de rechterkant vindt u een lijst met eerdere winnaars. De prijs werd voor het eerst uitgereikt in 1997. In de jaren 1998 en 2006 werd de prijs niet uitgereikt.

Geef uw reactie

Om te kunnen reageren moet u ingelogd zijn. Heeft u nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.